CYKLOSTOPY

štvrtok, apríla 16, 2015




Po dlhom čase sa opäť ozývam a dnes by som vám chcela predstaviť moju prácu, na ktorej som makala s mojím priateľom - Igorom Štefaňákom dlhší čas, no myslím si, že to stálo zato:)
Boli sme oslovení OZ Cyklovňa zo Starej Ľubovne, aby sme vytvorili jednotný vizuálny štýl pre projekt Cyklostopy - lesné singletraily, ktoré sa nachádzajú za hradom Stará Ľubovňa. Bolo potrebné vyriešiť logotyp, orientačný systém, mapy, informačné letáky a reklamné predmety.
Stará Ľubovňa je známa svojím hradom a tým, že má všade navôkol nádherné lesy. Je to taká slovenská Kanada, preto sme to celé poňali tak "lesno-stredoveko" :) Pri tvorbe logotypu a ikon sme vychádzali z runového písma, čím sme dodali vizuálu stredoveký nádych. Pohrali sme sa aj s myšlienkou označenia troch hlavných trás, kde sme sa inšpirovali lesnými zvieracími chodníčkami. Takto vznikli názvy a ikony - vlčia, medvedia, rysia (stopa), ktoré slúžia ako rýchla orientácia v teréne. Ikony jednotlivých trás vznikli zoštylizovaním zvierat s runovým písmom. Kompletný vizuál je založený na minimalistickom dizajne, ktorý umožňuje pružné prispôsobenie sa na najrôznejšie reklamné materiály ako sú tričká, odznaky, tlačoviny a mapy.
Už to len všetko vyvesiť a hor sa na bicykle, všetci ste vítaní :) 
Video z výstavby.









You Might Also Like

3 komentárov

Subscribe